TEKNOLOGI

AVANSERT TEKNOLOGI FOR AVANSERT YTELSE

En briljant og progressiv gruppe med dedikerte ansatte innen ingeniør og vitenskap har drevet frem Kulite som en verdensleder i trykktransduser-industrien.

I hjertet av Kulite-trykktranduseren finnes den piezoresistive silikonsensoren. Den er utviklet fra en enkel trykkmåler til en høyteknologisk dielektrisk isolert silikon-på-isolator (SOI)-sensor som brukes i dag. Kulite har siden utviklet den revolusjonære lederløse sensoren, en SOI-sensor uten gull-leder. Den lederløse sensoren tillater sensoren å bli brukt under høy vibrasjon, høy akselerasjon og høye temperaturomgivelser.

Kulite arbeider for tiden med utviklingen av nye sensormaterialer for neste generasjon med trykksensorer, mens de fortsetter å avansere SOI trykksensor-teknologien til enda høyere prestasjonsnivåer.

Pågående investeringer i forskning har bidratt til banebrytende nye sensor-teknologier og forbedringen av eksisterende produkter. Verdens minste trykktransdusere, trykkskannere, digital utdata-trandusere, høynøyaktighets-signalbehandlere, flatpakker i høy temperatur brukt for testing av fly, kompressor og målinger for ustabilitet ved forbrenning og høytemperaturs-elektronikk er kun et lite utvalg av Kulites viktige utviklinger. Kulite har ikke bare forpliktet seg til å utvikle verdens beste transdusere, men også til å hjelpe kundene med å gjøre de aller beste målingene.

Med mer enn 340 patenter holder Kulite pulsen på industrien, og er stolte av å designe og produsere alle produktene ved det verdensomspennende hovedkvarteret i Leonia, New Jersey.