BILINDUSTRI

KULITES TRANSDUSERE FOR BILINDUSTRI NÅR LANGT

Kulite sine trykktransdusere som produseres for transportindustrien faller inn i tre hovedkategorier: Test-transdusere, Prosesskontroll-transdusere og kontrolltransdusere for transportindustrien.

Test-transdusere

Kulite var banebrytende innen miniatyr- og ultraminiatyr trykktransduserindustrien. Vi introduserte den første miniatyr-piezoresistive transduseren, XCQ-062, i 1968. Denne transduseren og dens noe større, gjengete motstykke, viste seg å være svært nyttig i luftfart- og gassturbinmotor-verdenen. De setter den industrielle standarden for transdusere som brukes i aerodynamisk prestasjonstesting av roterende og stasjonære vinger, i tillegg til kompressorer og turbinblader.

Nå jobber Kulite også tett med designingeniører innen transportindustrien. Disse transduserne har blitt tatt i bruk for regelmessig testing av nye designer for nærmest alle væskesystemer som finnes på moderne, kommersielle kjøretøy. Se listen over slike systemer i kolonnen over.

Trykktransdusere for prosesskontroll

Kulite har også jobbet tett med designere av utstyr som brukes i produksjonen av kommersielle kjøretøy. Vi har utviklet ”flush mount” trykktransdusere for å kontrollere trykket i bruk av lakk- og limsystemer for å nevne noen.

Kontrollsystemer for motorsport

Kulites trykktransdusere er også flittig brukt i racerbaner – både til Formel 1 i Europa og IndyCar i USA. De beste teamene rundt om i verden har valgt Kulites flerfunksjonelle design med høy nøyaktighet der prestasjon og pålitelighet er kritisk.

Maksimal prestasjon i minimal innpakking

Kulites MAKS-serier med høyprestasjonssensorer er tilgjengelige i ekstremt små pakker og kommer med ulike innvendige fordeler knyttet til utformingen i forhold til konkurrerende produkter. Både MAKS-6(T)(X) og MAKS-8(R)(T)(X) er tilgjengelige med innebygd RTD temperatursensor. Maksimal prestasjon i minimal innpakning.

MAKS-serien sørger for rangeringer for høy flytegrense og sprengningstrykk, veldig god langtidsstabilitet, lav hysterese og ikke-linearitet, glimrende repeterbarhet og aller viktigst, høy nøyaktighet. Det kan brukes i et stort utvalg av områder som bremsetrykk, ABS-testing, dynamometertesting, kjølevæske/olje/eksos/drivstofftrykk og mer.