BRUKSOMRÅDER

KULITE JOBBER GLOBALT

Mange industrier verden over setter sin lit til Kulite for moderne trykktransdusere. Ved å ta i bruk en helstøpt silikon-på-silikon-teknologi, lager og tilpasser Kulite de mest pålitelige transduserne, designet for å prestere i selv de hardeste omgivelsene.

Etter å ha revolusjonert trykktransdusere i luftfartøy i 1987, har Kulite konsekvent vært i førersetet i luftfartsindustrien når det kommer til forskning, teknologi, utforming og distribusjon. Kulite fullførte nylig utviklingen og sertifiseringen av en fastforms elektronisk trykkbryter som skal installeres på CFM56-7B-luftfartøysmotorer som driver Boeing 737 Next Generation, og ble utvalgt av Boeing for å skaffe en rekke trykktransdusere og trykkbrytere for KC-46A Pegasus-flyet, et tankfly for militære formål som er bygget for det amerikanske luftforsvaret.

Kulite leverer trykktransdusere i en rekke av andre områder som for eksempel oljefelt og industrielle prosesskontroller, marinen, militæret og transportindustrien, inkludert de konkurransepregede racerbanene til Formel 1 og IndyCar.