LUFTFART/FORSVAR

LUFTFART/FORSVAR

Kulite trykktransdusere brukes på et antall militære luftfartøyprogrammer og er velkjente for sin enestående pålitelighet. Vi støtter Fixed Wing-luftfartøy, som blant annet består av F-18, F22, F35, C130 og C-17. Et antall av disse transduserne er multifunksjonelle, og reduserer således vekt og sørger for nøyaktige data.

Kulite transdusere er også brukt på Rotary Wing-luftfartøy, som blant annet består av V-22 Osprey, AH-1W Cobra, AH64 Apache og USCG H-65. Disse luftbårne transduserne er gjort robuste for å kunne yte kontinuerlig service i veldig harde omgivelser knyttet til oppdrag; sand/støv, saltvann, forlenget sveving, is og forhold knyttet til overoppheting. De holder militærflåtens oppdrag i beredskap.

Drivstoffilter  /  Løftevifte  /  Enkel og trippel turbomaskin  /  Dobbel, trippel og firedobbelt trykk  /  Elektrohydrostatiske aktuatorer

Spesial produkter

Kulite er raske med å besvare “spesielle behov” til deres silikonteknologi, og innpakking av elektronikk. Det følgende er kun noen få eksempler som illustrerer allsidigheten til Kulites trykkprodukter. Vårt tilpassede produkt har bidratt til Kulites posisjon som ledende innen ingeniørindustrien.

Oksygen-nitrogen-måling  /  Variabel Reluctance-utskifting  /  Elektronisk trykkbryter  /  Potentiometrisk utskifting  /  LVDT-trykkutskifting  /  Synchro-utskifting