Kontakt oss

Fyll ut dette feltet
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fyll ut dette feltet

Nye fleksible sensorer

LEAP Technology er en utviklings bedrift for mekaniske sensorer. Basert på deres patenterte elastomer strekklapp teknikk, utvikler de kundetilpassede kraft og avstandsmålere. Unikt for denne teknologien er givernes fleksibilitet som gjør det mulig å doble lengden på giveren og dermed måleområde. Dette gjør både kraft og avstandsmåling enkelt, fleksibelt og robust.

Med mer en 10 års erfaring i utvikling av sensorer basert på “dielectric elastomer” (DE) teknikk for mange forskjellige applikasjoner, søker LEAP Technology nå test brukere for nye applikasjoner. DE baserte sensorer kjennes ved sin robuste utforming som tåler aggressive mekaniske miljøer med mye vibrasjon og støt. Sensorene er fullstendig innkapslet som beskytter dem mot det eksterne miljø. De er enkle å montere, har ingen spesielle krav til underlag og er dermed enkle å bytte.