Kontakt oss

Fyll ut dette feltet
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fyll ut dette feltet

ASM – Kvalitet i ekstreme miljøer

Det perfekte valget for sikkerhetskritiske og ekstreme områder

ASM som er kjent for sine meget anvendelige avstandsmålere utvider nå programmet med Tape Extension Sensor for kostnadssensitive applikasjoner og verktøy.

ASM sensor utvider programmet av de kjente trådsensorene med en helt ny serie med sensorer, hvor ståltråden er erstattet med en tynn, rustfri ståltape. WB61 Tape Extension sensor med et målområde opp til 4000 mm er bygget inn i et kompakt hus. Alle ASM Tape Extension sensorer er designet for å operere i tøffe miljøer, noe som gjør dem til et utmerket valg for mobile kraner, samt andre krevende applikasjoner i ekstreme miljøer.

Som et resultat av sitt design og styrken på stålbåndet, kan de brukes i miljøer hvor andre sensorer har vanskelig for å overleve, eller hvor ekstreme temperaturer fører til problemer som isdannelse. Tape Extension sensorer er helt upåvirket ved bruk av trinse/muttere som gjør dem til det perfekte valget for sikkerhetskritiske områder, som ofte finnes i driften av kraner eller den mobile rigger.

Meny